AĞRI / MERKEZ - Ozanlar İlkokulu

Ozanlar İlkokulu

Adres
OZANLAR KÖYÜ OZANLAR KÜME EVLERİ OZANLAR YIBO BLOK NO: 93 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / AĞRI
Vizyon
Ozanlar İlkokulu olarak; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için varız.
Misyon
Ozanlar İlkokulu, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerini, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız.,Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz.Her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve en başarılı eğitim kurumu olma özelliğini korumak için çalışır.
08.30-14.20
Okula ulaşım öğretmen servisi, özel araç ve dolmuşla sağlanmaktadır.
Öğretmen servisi bulunmaktadır.
İl merkezine 5 km uzaklıkta Ozanlar Köyü´nde yer almaktadır.